Cee Lo “Fuck You” 

Glee - "Substitute" favourite moment

  • Santana : Snap, excuse me what would you know about Cee Lo, 'cause you're like 40
  • Ms Holliday : Top 40, sweet cheecks, HIT IT!! (sing Cee Lo-Forget You)

Glee - “Substitute”

storyline:

Mr Schue is sick, so Gwyneth Paltrow has to subs him as the spanish teacher one thing lead to another she also subs him for Glee club…for the rest of story you can watch it yourself….

This episode is my favourite so far, the story and the song is great…well except for the “Umbrella” and “Singing in the Rain” mash up…..agak maksa aja kata gw. Seperti biasa, Glee bikin gw fall in love with a song…and this time is Cee Lo - “Forget You”. Gwyneth and Glee kids bikin gw pengen ikutan nyanyiii dan joget-joget hahahhaha… (Junkies Gank….let’s belt it out for our next karaoke session-ER). Anywayss…Gwyneth keren banget di episode ini….someday when I am at her age…i’ll look that hot and have a voice like Rachel Berry…amen!!

Hmmm…apa lagi yaaa yang berkesan….oiaaa inget khan sama football player yang di episode 6 nyium Kurt. Apa?? belum nontoon? heehhehehe….sorry….ya udaah gw kasi tahu yeee…jadi si Gede itu (gw lupa namanya) is still a bully…poor Kurt…I can’t wait for an episode when Kurt finally get some revenge. Tapi gak apa-apa…at least sekarang Kurt already has a boyfriend or at least someone he can talk to…sorry Mercedes…ada kabar kalau Darren Chriss yang jadi Blaine Courage itu bakal jadi permanent cast…hmm we’ll see

A Bit Fun Fact :

Lagunya Cee-Lo Green itu judul sebenernya “Fuck You” then he made the clean version titled “Forget You”. I’ll put the official video clip on the next post.

#ER

Your day will be complete by watching “CHUCK SEASON 4”

He will come back with lots of issues, spy girlfriend, spy mother and of course “the intersect” in his head.


#LK

Find out how you’d dealing with zombie apocalypse by watching new original series “THE WALKING DEAD”
#LK

Find out how you’d dealing with zombie apocalypse by watching new original series “THE WALKING DEAD”

#LK

"We all have something to hide, some dark places inside us we don’t want the world to see"

-Dexter S5e5 Immerse-

asker

tumblrbot asked: WHERE WOULD YOU MOST LIKE TO VISIT ON YOUR PLANET?

places with vintage architecture

Hi. I’m Leonard. You are beautiful. You pop, sparkle and buzz e-lec-tric. I’m going to pick you up at eight, show you a night you will nev-er for-get. the big bang theory (eps. Hot Troll Deviation)

some of our favourite shows

First thing First

Jadi ada 4 orang yang mulanya berteman karena rumahnya searah menemukan kesamaan yang membuat mereka untuk lebih berteman…(errr bersahabat?) kesamaan itu adalah mereka sama-sama suka nonton, mulai dari film “sampah” sampai film serial televisi. 

Beberapa dari mereka sampai rela mengeksploitasi bandwith di rumah demi episode baru. Iya…mereka memang seketergantungan itu, sampai pada akhirnya membuat grup dengan nama visual junkies (moderator grup dan admin tumblr ini adalah org yang menyumbangkan nama keren itu…-maaf saya banci tampil-). Tujuan bikin grup supaya bisa ngobrol kapan dan dimana saja…mulanya cuma tentang film, terus beralih tentang current affair (baca:rumpi), dan akhirnya melebar sampai ke masalah keuangan (baca:bokek). 

Pada tanggal 17 November 2010, moderator grup yang brilian tersebut mempunyai ide untuk mengejawantahkan kehadiran mereka di dunia maya, tentunya dengan motivasi hanya ingin “TERKENAL” itu saja…sederhana bukan? Untuk itu ijinkan mereka mengisi relung hati siapapun yang tersandung (stumble upon) di tumblr ini. Percayalah mereka tidak ada maksud untuk menjelekan siapapun ketika melakukan kritisi….hanya ingin berbagi, karena toh pada akhirnya kita masih ingin melihat acara televisi yang berumur panjang hanya karena pemainnya yang ganteng…

Demikianlah yang bisa saya sampaikan, dengan ini izinkan saya untuk meresmikan tumblr ini : ”VISUAL JUNKIES”-WHAT WE SEE IS WHAT YOU GET.

17 November 2010

tertanda,

-Visual Junkies-